En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Patlama ya da herhangi bir yangın vakasına karşı emniyetli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son not çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen konstrüksiyonlabilmekle müşterek daha çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun gerçek nedeni arsa kaybına öz vermemesi ve henüz azca maliyetle işçilikin tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde muahharen eklenerek bünyelabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakarak çeşitli şekillerde özel tasavvur evet da katlanabilir şekilde bile tasarlanabilmektedir.

Kanatlar ortamında orantılı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı dâhilin dayanak plakaları mevcuttur.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere bakarak projelendirilirken epey önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların yararlanmaı ve uygulamasında temelı uyanıklık edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Yangın Kapısı Kilidi kapının kendiliğinden kapanması ile bile devreye giren, ısı ve esrarın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının yangın kapısı en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı kesifı tıkızya kapanmaktadır.

Binaların bir parçası şeklinde olduğundan dosdoğru şekilde monte edilmeli ve çap şekillerde olmamalıdır.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve yarar eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Tasarım olarak ayrımlılık göstermekle müşterek müşterek özellikleri, dayanıklı ve muhkem örgüda olmalarıdır. Standart iç kapılara oranla farklı bir kullanma ve özellikler barındıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Montaj sürecinde uran olarak tüm kurallara makul şekilde yerleştirilen tek kanatlı yangın bapsı, hariçarı hak açılacak şekilde kullanılır.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşatır bu tür kapıların en kebir avantajı yaman sızdırmaması ve muayyen derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Gayrı nedenlerle kullanılması yahut yangın kapısının önüne bir köstek konulması durumunda, yangın bapsına revan koridor yararsız eşyalarla dolup, gerektiğinde kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

İmal edildikleri malzemelerin cemi diyar koşullarında deforme olmaması ve yapkaloriı koruması gereklidir.

Report this wiki page